top of page
  • Windriver

3D visualiseringsprosess

Vi gjør alltid vårt beste for at ditt møte med vårt firma skal bli hyggelig og ekstraordinært på en profesjonell måte. Vi mener at enhver kunde fortjener at tjenestene leveres hurtig, i tide og med høy kvalitet.


For å oppnå dette har vårt team utviklet bestemte algoritmer for arbeidsflyt og kommunikasjon som gjør oss i stand til å kommunisere mer effektivt, forstå kundenes behov bedre og tilby et bredt spekter av valgmuligheter – uten at det går ut over leveringshastigheten.


Her er en omtrentlig oversikt over gangen i samarbeidet:


Steg 1. Fremskaffe generell informasjon

På dette stadiet er det viktig å få så mye informasjon om prosjektet som mulig: plantegninger, farger, materiell, referansebilder, fotografier fra stedet, møbelstil og -preferanser, påkrevde kameravinkler, generell stemning og belysning.


Jo tydeligere informasjon og jo flere fotoreferanser du fremskaffer ved oppstart, dess enklere blir det for oss å forstå oppdraget.


Steg 2. Modellering og forslag til kameravinkler


Vi bygger 3D-modellen. Hvis denne allerede er fremskaffet av kunden, kan vi importere den fra Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Rhino eller ArchiCAD, foreta alle korreksjoner og justeringer, tilføye planter osv. Vi plasserer kamera og oversender flere alternativer for beste kameravinkel som kunden kan velge imellom. Så snart kameravinklene er godkjent, går vi videre til neste steg.


Steg 3. Første forhåndsvisning

På dette stadiet tryller vi litt – legger på teksturer og materialer, setter opp lys, skaper stemning og atmosfære. Forhåndsvisning på dette steget gjør det mulig for kunden å sjekke at alt går i riktig retning.


Vennligst vær så grundig som mulig når du fremskaffer detaljene, slik at vi kan ferdigstille bildet og overholde dine tidsfrister. Endringer på et senere steg, etter at vi har frembrakt det endelige bildet, kan medføre ekstra kostnader.


Steg 4. Andre forhåndsvisning


Basert på tilbakemeldinger mottatt etter første gjennomgang, ufører vi endringer og utarbeider den andre forhåndsvisningen med siste postproduksjon. Om nødvendig kan vi legge inn folk og derigjennom gi bildet liv.

Hovedmålet på dette stadiet er å sjekke at alle innspill og detaljer er blitt implementert. Mindre endringer kan forekomme.


Steg 5. Endelig versjon


Kunden mottar den endelige foto-realistiske utgaven i høy oppløsning klar til bruk.44 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page